top of page
illuma-team-1.JPG

OM OSS

Att bygga nytt- eller om är en dröm för många vilket gör det viktigt för oss att upplevelsen för våra kunder skall vara alltigenom trevlig – från första mötet till slutfakturan.

Vårt arbete kännetecknas av kostnadseffektiva lösningar med hög kvalité där vi håller vad vi lovar och levererar efter den ursprungliga projektplanen.

Vi håller en tät kommunikation då vi vill att du ska vara trygg under hela arbetsprocessen. Vi tar dessutom endast betalt efter du som kund är nöjd och godkänt hela vårt arbete.

Vi vill bli din trogne partner, som tar hand om hela ditt nästa bygge så du kan fokusera på annat.

Vårt företagsnamn illuma kommer ifrån det engelska ordet "illuminate" som betyder att belysa, förklara och visa. Precis de sakerna våra medarbetare står för, Att Lova, Visa och Hålla. 

Peter Motog

VD / Projektledare

Magdalena Motog

Ekonomi / Administration

Illuma är din trogne partner, med en hög kreditvärdighet behöver ni aldrig oroa er. Vi är givetvis certifierade hos Byggkeramikrådet och har även Bas-U och Bas-P certifieringar. Vi tar aldrig oss an ett arbete vi inte har behörighet, kunskap och certifiering för.

FÖLJ OSS 

INSTAGRAM

VILL DU HA EN OFFERT?

Använd formuläret här till höger eller ring oss på 073-640 96 60. Vi ser fram emot att ta del av dina planer på utbyggnation, renovering eller nybyggnation.  

bottom of page